Giriş Yap
Giriş yaparsanız, cihaz değiştirseniz bile kaydettiğiniz seyahat noktaları korunur. Giriş yapmadan da tüm özellikleri olduğu gibi kullanabilirsiniz.
Giriş yaptığınızda adınız ve e-posta adresiniz kaydedilir. Bu bilgiler, kaydedilen seyahat noktalarını senkronize etmek dışında hiçbir amaçla kullanılmaz ve hesap silindiğinde derhal imha edilir. Gizlilik Politikası